Ethosul nostru

Construim pentru dvs.
Înainte de toate, vă ascultăm cu atenție pentru a ne însuși vizunea dvs., pe care urmează să o realizăm. Planificăm apoi lucrarea în cele mai mici detalii, pentru a nu compromite proiectul și pentru a stabili cel mai eficient interval de timp din punctul de vedere al costurilor. Pe urmă ne angajăm cu toate resursele și începem să construim pentru dvs. cu pasiune, determinați să excelăm, muncind în conformitate cu cele mai înalte standarde morale și legale. Toate acestea fac din Tecton Trust o companie românească de construcții fără risc, o soluție sigură pentru proiectul dvs.

Cu pricepere și experiență
Misiunea noastră este să fim un reper constant în construirea clădirilor de înaltă calitate și să protejăm interesele clienților noștri, oferindu-le o expertiză multi-disciplinară calificată, tehnologie modernă, o varietate de servicii personalizate și surse regenerabile de energie. Nu facem compromisuri. Garantăm cu o echipă dedicată de profesioniști de vârf.

Cu mândrie și pasiune
Suntem mândri că putem realiza casele cele mai confortabile și mai eficiente din punct de vedere energetic, că putem crea atât spații rentabile pentru birouri și medii hoteliere personalizate, cât și construcții industriale solide, practice și eficiente, toate făcute cu pasiune și predate la timp, în limitele bugetelor și depășind așteptările clienților.

Cu integritate și responsabilitate
Noi, cei de la Tecton Trust, ne asumăm întreaga responsabilitate pentru fiecare aspect al proiectului dvs. Absorbim viziunea dvs. până când ne-o însușim pe deplin. Nu suntem niște executanți indiferenți. Suntem constructori dedicați, care muncesc cu pasiune.

Cu grijă față de mediul înconjurător
Tecton Trust construiește pentru un viitor responsabil, ajutând la conservarea naturii. Împreună cu partenerii, clienții, subcontractorii și furnizorii noștri, căutăm întotdeauna soluții sustenabile pentru dezvoltarea proiectelor, care să nu afecteze mediul înconjurător. Oricând este posibil, ne străduim să folosim materiale eficiente din punct de vedere energetic și surse regenerabile de energie, din faza de planificare și până la faza de întreținere și administrare a imobilului.