Investitii imobiliare

Fie că sunteți investitor român, investitor străin privat sau dezvoltator internațional, vă putem oferi sevicii de construcții personalizate, în vederea realizării viziunii dvs. De la casa de familie visată la dezvoltarea unui ansamblu de clădiri complexe, Tecton Trust vă va preda la timp și în limitele bugetului o construcție perfectă, care va depăși toate așteptările.

Tecton Trust are 12 ani de experiență în domeniul construcțiilor românești și o foarte bună reputație, dovedită în domeniul real estate. Suntem o companie românească de construcții full-service care se străduiește să folosească materiale cât mai eficiente, încălzire cu energie solară și surse de energie regenerabile. Indiferent de stilul și complexitatea construcției, de la o cabană românească de munte la dezvoltarea unui condominium, abordăm lucrarea dvs. cu profesionalism, pasiune și experiență.

Fie că sunteți un investitor străin care își dorește o casă de vacanță de vis, într-o zonă frumoasă de munte, fie că sunteți un dezvoltator internațional dornic să profite de avantajele pieței românești real estate, caracterizate de costuri eficiente, Tecton Trust vă va ghida pas cu pas de-a lungul întregului proces, de la primele stadii de legalizare, planificare și proiectare până la stadiile finale de design interior și peisagistică.

Suntem o companie de construcții românească în care puteți avea deplină încredere.