Investitii straine

Investițiile într-o țară străină dau mereu bătăi de cap datorită multitudinii legilor și normativelor privind proprietățile. Prin urmare, decizia de a colabora cu o companie de construcții locală, care să faciliteze procesul, ar fi o decizie înțeleaptă.

România este o țară spectaculoasă, oferind proprietăți de vis în zona Munților Carpați, cu mari avantaje fiscale și la prețuri de construcție convenabile. Pentru dezvoltatorii internaționali și corporațiile care doresc să investească în domeniul proprietăților românești, rezidențiale, comerciale și industriale, oportunitățile sunt nenumărate.

Tecton Trust vă oferă sprijin de-a lungul întregului proces, facilitând totodată accesul la servicii legale excelente, la prețuri mai avantajoase decât ale firmelor locale de avocatură. Aveți astfel certitudinea că investiția dvs. în domeniul proprietăților românești este una sigură, pe măsură cerințelor pe care noua dvs. construcție din România trebuie să le îndeplinească.

Încrederea este primul lucru pe care îl construim în relația cu dvs. Acesta e angajamentul nostru, care decurge firesc din faptul că suntem pregătiți să facem față celor mai înalte exigențe și determinați să excelăm.

Dacă sunteți un investitor din afara României care caută o companie românească de încredere în domeniul construcțiilor, capabilă să ofere servicii profesionale la costuri avantajoase, suntem dispuși să ne exportăm competențele, oferind servicii de construcții, consultanță și management de proiect, supervizare și instruire a personalului companiilor de construcții locale.