Testimoniale

“Echipa Tecton Trust ne-a oferit creativitate, o atitudine pozitivă, atenţie la detalii, capacitate organizatorică, servicii impecabile, eficienţă. Mulțumim echipei Tecton Trust pentru munca depusă și dedicarea dovedită față de proiect. Acestea sunt cele care fac mereu diferenţa şi tot acestea fac ca Tecton Trust să fie de neînlocuit.”

SORIN GONȚEA,
Director executiv Prescom-Multipoll

“Pentru mine, profesionalismul Tecton Trust a fost evident din momentul în care au transmis schema de proiect şi oferta. Prezentarea iniţială, apoi executarea lucrărilor și monitorizarea lor, toate au garantat succesul. Am realizat împreună un proiect de care suntem mândri.”

CIPRIAN BREBEANU,
General Manager Nova-Pan

“Tecton Trust s-a dovedit un partener serios şi profesionist, care are abilitatea de a asculta şi a înţelege nevoile clientului şi de a oferi ceea ce a promis. Consider Tecton Trust alegerea ideală pentru oricine doreşte ca treaba să fie făcută la timp, iar bugetul să fie respectat şi în conformitate cu necesităţile.”

BOGDAN GÂRBACEA,
General Manager Cheile Grădiștei Turism

“Tecton Trust ne-a oferit ceea ce ne doream de la o companie de construcţii: o bună orientare tehnică, viteză, flexibilitate în luarea unor decizii corecte, bugete rezonabile. De la proiectare şi până la finalizarea lucrării, echipa Tecton Trust ne-a câştigat încrederea şi ne-a convins că rezultatul va fi perfect.”

MIHAI PREDA,
General Manager Micomis

“Încă de la începutul colaborării am realizat că avem ca partener o companie matură, care abordează orice proiect cu seriozitate și angajament. Pentru noi a fost primul proiect de asemenea anvergură, însă echipa Tecton Trust ne-a făcut să ne simţim confortabil în toate etapele construcției și, mai mult decât atât, ne-a depăşit așteptările.”

RADU BOZOCEA,
Senior Associate Weizmann,
Ariana & Partners

“Am realizat împreună cu Tecton Trust un proiect complex, care a necesitat luni de muncă, uneori în condiţii de vreme foarte rea. Echipa s-a comportat admirabil, a fost bine organizată şi a livrat cele mai bune rezultate, de la fundaţie şi până la ultimul şurub din acoperiş. Pentru următoarele lucrări, avem un singur partener în construcţii: Tecton Trust.”

PAUL GONȚEA,
General Manager Prescom-Multipoll

“În domeniul construcţiilor, un parteneriat bun duce la rezultate de excepţie. Tecton Trust este pentru noi partenerul în care avem încredere şi alături de care putem aborda orice proiect, indiferent de complexitatea sa.”

BARA LEVENTE HUGO,
General Manager Supremia Group