Sectorul Tecton Trust București asigură o gamă completă de servicii de instalații pentru construcții în București. Ne specializăm în toate domeniile serviciilor de instalații pentru imobile, pornind de la instalații electrice, instalații de încălzire și răcire, instalații de ventilație, sisteme de tratare a apei, până la sisteme de securitate, instalare sisteme de iluminat și servicii de instalare surse regenerabile de energie complete.

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de instalații industriale în București, servicii de instalații civile în București, servicii de instalații rezidențiale în București sau de soluții de întreținere a imobilelor în București, specialiștii Tecton Instal vă stau la dispoziție cu soluții profesionale și eficiente din punct de vedere financiar.

Execuție proiecte profesionale

Planificare și inovație

Echipa Tecton Trust oferă clienților servicii de construcții în București într-o manieră fermă și concentrată prin planificarea și serviciile inovative de care dispune. Ne remarcăm prin faptul că implementam un design arhitectural, o execuție arhitecturală 3D și un management de proiect de construcții în București într-un singur concept, acest lucru asigurând o durată de viață mai ridicată a proiectului în sine. Ne bazăm pe servicii de planificare și de construcții inovative când vorbim despre servicii de construcții civile în București, servicii de construcții industriale în București și servicii de construcții imobile în București, rezultând astfel clădiri de un adevărat succes.

Arhitectura și design

Pasiunea și soluțiile creative determină echipa de servicii de design arhitectural din București să creeze proiecte de construcții în București într-o manieră inovativă complexă și eficientă din punct de vedere energetic. Arhitecții și inginerii noștri lucrează împreună cu clientul pentru a se asigura că fiecare construcție este în armonie cu mediul înconjurător, de asemenea, că întalnește disponibiltatea financiară a clientului și încorporează o soluție funcțională, estetică și sustenabilă. Combinând parteneriate puternice cu arhitecți de top și ai noștri experimentați ingineri, putem oferi servicii de design arhitectural în București dedicate pentru construcții civile în București, construcții industriale în București și proiecte de construcții imobile în București.

Management de proiect

Un proiect de construcții cu un management dedicat este esența oricărui imobil de succes. Serviciile noastre de managament de proiect de construcții din București oferă suport, sisteme de management de construcții, soluții eficiente economic, un management al timpului de construcție și servicii tehnice de construcții toate în cadrul construcțiilor comerciale, construcțiilor industriale și sectoarelor de construcții rezidențiale. Asigurăm o supraveghere inteligentă, inspecții asupra proiectelor de construcții și servicii de recepție pentru a reduce riscurile tehnice, pentru a preveni erorile, pentru a controla bugetul și pentru a menține construcția in termenul cerut.

 Instalații rezidențiale

residential-icon Vă stăm la dispoziție cu servicii complete de instalații rezidențiale în București și mentenanță incluzând instalații de încălzire și răcire, instalații electrice, instalații de apă și canalizare, instalare panouri solare, sisteme rezidențiale de alarmă și de securitate și soluții de întreținere a imobilelor.

 Instalații comerciale

commercial-iconVă oferim servicii complete de instalații comerciale în București și mentenanță incluzând instalații de încălzire și răcire, instalații de ventilație, instalații electrice, sisteme de tratare a apei, servicii de instalare surse regenerabile de energie, sisteme comerciale de alarmă și de securitate și soluții de întreținere a instalațiilor imobilelor.

Instalații industriale

industrial-iconAvem o experientă vastă în domeniul serviciilor de instalații industriale în București și mentenanță, fiind specializați în instalații de încălzire și răcire, instalații de ventilație, instalații electrice, sisteme de tratare a apei, instalare surse regenerabile de energie și panouri solare, sisteme comerciale de alarma și sisteme de securitate CCTV, oferind și servicii industriale de întreținere și inspecții periodice prevăzute de lege.

1-Heating&Cooling

Încălzire și răcire

Încercăm să ne menținem la un nivel de actualitate conform ultimelor inovații tehnologice în folosirea de sisteme de încălzire și răcire precum și a celor mai recente sisteme de încălzire solară în București pentru fiecare sector, oferind de asemenea servicii de întreținere pentru instalațiile de încălzire și răcire în București asigurând, în același timp, soluții eficiente din punct de vedere economic și energetic.

2-Electrical&Lighting

Sisteme electrice și de iluminat

Echipa calificată de ingineri electricieni din București a companiei Tecton Trust oferă servicii electrice în București clienților rezidențiali, comerciali și industriali pentru orice nivel de instalații electrice și instalații de iluminat.

3-Plumbing&Sewage

Instalații de apă și canalizare

Începând de la servicii rezidențiale simpliste până la  hoteluri comerciale și fabrici industriale, Tecton Trust vă stă la dispoziție pentru instalații termice și sanitare în București, mentenanță a deșeurilor, sisteme de tratare a apei și sisteme de canalizare.

4-Vintilation-Systems

Sisteme de ventilație

Portofoliul nostru cuprinde numeroase proiecte de instalații de ventilație în București din sectorul comercial, dar și cel industrial, asigurând, de asemenea, îmbunătațiri prevăzute de lege și inspecții periodice. Contactați-ne pentru a discuta condițiile instalării unui sistem de ventilație în București.

5-Security&Alarm-Systems

Sisteme securitate și de alarmă

De la proprietăți comerciale de dimensiuni reduse până la birouri corporatiste și industriale, Tecton Trust vă oferă soluții de instalare echipamente de securitate în București, începând de la sisteme rezidențiale de alarmă, până la sisteme de control acces sofisticate, automatizare porți și instalare CCTV în București.

TT-instal-solar-renewable-energy

Surse regenerabile de energie solară

Indiferent dacă aveți nevoie de o nouă instalare de panouri solare în București sau, pur și simplu, de intreținere pentru panouri solare în București, precum și întreținere pentru sisteme de încălzire solară deja instalate în București România, Tecton Trust este o companie românească producătoare de energie regenerabilă din București cu o vastă experiență și de incredere.

7-Interior-Design&Fitting

Design interior și montaj

Sectorul Tecton Trust Instal vă pune la dispoziție servicii de design interior în București. Îi avem alături de noi pe cei mai buni designeri de interior din București oferindu-ne sprijinul pentru proiectele lansate în București prin servicii de design interior care se aliniază perfect cu serviciile de instalații pentru construcții ale Tecton Trust, rezultând o construcție interioară eficientă și placută.

8-Building-Maintenance

Întreținerea imobilelor

Vă venim în ajutor pentru întreținerea imobilelor  în București prin serviciile de administrarea imobilelor în București, îmbunătățiri prevăzute prin lege și inspecții periodice pentru a putea completa întreținerea lor.