Sectorul Tecton Instal asigură o gamă completă de servicii de instalații pentru construcții. Ne specializăm în toate domeniile serviciilor de instalații pentru imobile, pornind de la instalații electrice, instalații de încălzire si răcire, instalații de ventilație, sisteme de tratare a apei, până la sisteme de securitate, instalare sisteme de iluminat și servicii de instalare surse regenerabile de energie complete.

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de instalații industriale, servicii de instalații civile, servicii de instalații rezidențiale sau de soluții de întreținere a imobilelor, specialiștii Tecton Instal vă stau la dispoziție cu soluții profesionale și eficiente din punct de vedere financiar.

 Instalații Rezidențiale

residential-iconVă stăm la dispoziție cu servicii complete de instalații rezidențiale și mentenanță incluzând instalații de încălzire și răcire, instalații electrice, instalații de apă și canalizare, instalare panouri solare, sisteme rezidențiale de alarmă și de securitate și soluții de întreținere a imobilelor.

 Instalații comerciale

commercial-iconVă oferim servicii complete de instalații comerciale și mentenanță incluzand instalații de încălzire si răcire, instalații de ventilație, instalații electrice, sisteme de tratare a apei, servicii de instalare surse regenerabile de energie, sisteme comerciale de alarmă și de securitate și soluții de întreținere a instalațiilor imobilelor.

Instalații industriale

industrial-iconAvem o experiență vastă in domeniul serviciilor de instalații industriale și mentenanță, fiind specializați in instalații de încălzire și răcire, instalații de ventilație, instalații electrice, sisteme de tratare a apei, instalare surse regenerabile de energie și panouri solare, sisteme comerciale de alarmă și sisteme de securitate CCTV, oferind și servicii industriale de întreținere și inspecții periodice prevăzute de lege.

TT-instal-heating&cooling

Încălzire și răcire

Încercăm să ne menținem la un nivel de actualitate conform ultimelor inovații tehnologice în folosirea de sisteme de încălzire și răcire precum și a celor mai recente sisteme de încălzire solară pentru fiecare sector, oferind de asemenea servicii de întreținere pentru instalațiie de încălzire și răcire asigurand, în același timp, soluții eficiente din punct de vedere economic și energetic.

TT instal - electrical

Sisteme electrice și de iluminat

Echipa calificată de ingineri electricieni a companiei Tecton Trust oferă servicii electrice clienților rezidențiali, comerciali și industriali pentru orice nivel de instalații electrice și instalații de iluminat.

TT-instal-plumbing&sewage

Instalații de apă și canalizare

Începând de la servicii rezidențiale simpliste până la hoteluri comerciale și fabrici industriale, Tecton Trust vă stă la dispoziție pentru instalații termice și sanitare, mentenanță a deșeurilor, sisteme de tratare a apei și sisteme de canalizare.

TT-instal-ventilation-systems

Sisteme de ventilație

Portofoliul nostru cuprinde numeroase proiecte de instalații de ventilație din sectorul comercial, dar și cel industrial, asigurând, de asemenea, îmbunătățiri prevăzute de lege și inspecții periodice. Contactați-ne pentru a discuta condițiile instalării unui sistem de ventilație.

TT-instal-security&alarms

Sisteme de securitate și de alarmă

De la proprietăți comerciale de dimensiuni reduse până la birouri corporatiste și industriale, Tecton Trust vă oferă soluții de instalare echipamente de securitate, începând de la sisteme rezidențiale de alarmă, până la sisteme de control acces sofisticate, automatizare porți și instalare CCTV.

TT-instal-solar-renewable-energy

Surse regenerabile de energie solară

Indiferent dacă aveți nevoie de o nouă instalare de panouri solare sau, pur și simplu, de întreținere pentru panouri solare, precum și întreținere pentru sisteme de încălzire solară deja instalate în Romania, Tecton Trust este o companie românească producătoare de energie regenerabilă cu o vastă experiență și de incredere.